Stockholm streets

Om oss

Uthyrning

Vi hyr ut kommersiella lokaler i Storstockholmsområdet med särskild inriktning på innerstan och närförorterna. Genom samarbetsavtal med majoriteten av de stora fastighetsbolagen, samverkan med bostadsrättsföreningar samt privata hyresvärdar täcker vi en stor del alla fastighetsvakanser. Med hjälp av vår mångåriga etablering och erfarenhet av marknaden samt vårt breda kontaktnät hjälper vi snabbt våra kunder genom ett nära och förtroendefullt samarbete.

Fastighetsförsäljning

Våra tjänster sträcker sig från köp och försäljning av kontors-, industri- och hyresfastigheter ända till tomtmarker. Tack vare 30 år av specialisering inom (men inte endast) Storstockholm är vi mycket erfarna av och kunniga om marknaden. Vårt samarbete med bostadsrättsföreningar gör att vi även täcker en stor del av bostadsmarknaden och kan leverera kompetenta tjänster. Vi tror på ett nära och förtroendefullt samarbete med dig som kund, vårt vidsträckta kontaktnät och specialkompetens inom Storstockholm. Tveka inte att kontakta oss vid frågor/intresse så ser vi till att besvara alla era funderingar!

Fastighetsförmedling i Spanien

För en investering i utlandet förstår vi att ni som kunder söker tillit, proffsighet, kommunikation, förtroende och självklart det högsta möjliga värdet för pengarna. Allt detta, och lite till, garanterar vi er.

Vi förmedlar alla typer av bostäder och byggnationer från kustens största och mest etablerade byggfirmor. Vår roll är som certifierande mäklare med licenser att anta en naturlig mellanhand där du kan få direktkontakt med byggfirman utan diverse aktörer. För dig som kund innebär det trygghet, billigare boende och stor möjlighet till att anpassa bostaden efter dina preferenser. Vi finns med och bevakar hela köpprocessen samt ordnar relevanta kontakter för att garantera säkerhet och trygghet för din investering i Spanien. Vi finns med dig som kund både före, under och efter köpet och hjälper till med allt från generella frågor om uthyrning av boendet efter köpet till specifika detaljfrågor kring NIE-nummer och införskaffning av möbler. Vi finns alltid tillgängliga för att besvara funderingar och förse er med all relevant information.

Vi är väl medvetna om att vår personliga service är vår styrka och är det som skiljer oss från mängden. Därför investerar vi vår tid och energi för att garantera en betryggande service där ni som kunder känner av vår tillgänglighet och stöd. Vi arbetar alltid med långsiktiga relationer och inte enbart försäljning. Vår erfarenhet av den spanska marknaden gör oss till specialister på att välja de rätta kontakterna, bostäderna och priserna till er fördel.

Vi anordnar skräddarsydda visningsresor, från tredagars- till sjudagarsresor. Kontakta oss på 070-421 31 23 eller via kontaktformuläret nedan så berättar vi mer. Vi ser fram emot ett samarbete med er!

 

Naima Khan | City Mäklarna
Naima Khan                                              Managing Director                                Reg. fastighetsmäklare                          Mobil: + 46 (0) 70 421 31 23

 

Josef Khan
Josef Khan                                    Uthyrare                                  Mobil: +46 (0) 70 750 35 04 josef@citymaklarna.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anita Axelsson
Anita Axelsson                                  Advokat                                        Mobil:+46 (0) 723 01 91 00 anita@citymaklarna.com

 

Linus

Linus Fred

Real Estate Advisor

Mobil:+46 (0) 733 12 43 00

linus@citymaklarna.com

 

Efthimios Kalidis

Real Estate Advisor

Mobil:+46 (0) 733 22 92 00 

efti@citymaklarna.com

 


Day-Lee Tamasis

Mäklarassistent

Mobil:+46 (0) 707 57 61 25

tamasis@citymaklarna.com

Kontakta oss