Granada

Fastighetsförmedling i Spanien

För en investering i utlandet förstår vi att ni som kunder söker tillit, proffsighet, kommunikation, förtroende och det högsta möjliga värdet för pengarna. Allt detta, och lite till, garanterar vi er.

Vi förmedlar alla typer av bostäder och byggnationer från kustens största och mest etablerade byggfirmor. Vår roll är som certifierande mäklare med licenser att anta en naturlig mellanhand där du kan få direktkontakt med byggfirman. Utan diverse aktörer. För dig som kund innebär det trygghet, billigare boende och stor möjlighet till att anpassa bostaden efter egna preferenser. Vi finns med och bevakar hela köpprocessen samt ordnar relevanta kontakter för att garantera säkerhet och trygghet för er investering i Spanien. Ni kan vända er till oss både före, under och efter köpet så hjälper vi till med allt från generella frågor om uthyrning av boendet efter köpet till specifika detaljfrågor kring NIE-nummer och införskaffning av möbler. Vi finns alltid tillgängliga för att besvara funderingar och förse er med all relevant information.

Vår personliga service är vår styrka och är det som skiljer oss från mängden. Därför investerar vi en stor del av vår energi för att garantera en betryggande service där ni som kunder känner av vår tillgänglighet. Vi arbetar alltid med långsiktiga relationer och inte enbart försäljning. Vår erfarenhet av den spanska marknaden gör oss till specialister på att välja de rätta kontakterna, bostäderna och priserna till er fördel.

Vi anordnar skräddarsydda visningsresor, från tre- till sjudagarsresor. Kontakta oss på 070-421 31 23 eller maila på info@citymaklarna.com vid funderingar så berättar vi mer.

Vi ser fram emot ett samarbete med er!

Bostäder i Spanien

Lediga Lokaler

Sortering: Högst pris
Se fler